La Marxa Popular de Sant Gregori i la Sant Grau Trail s'uneixen en una mateixa jornada

 

L'Ajuntament de Sant Gregori i El Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena, organitzadors dels dos esdeveniments sumen esforços per impulsar una nova jornada pels amants de les curses de muntanya i les caminades.

 

Les dues proves seran el diumenge 5 de juny amb diversos circuits, un de 10 km per qui vulgui fer la Marxa Popular i dos de 14 km. 510+ o 22 km. 900+ pels amants del trail dins la Sant Grau Trail. La sortida i arribada serà a la zona de la Pineda, els recorreguts seran per l'entorn natural del municipi de Sant Gregori i tindran com a protagonista la serra de Sant Grau. Tots els i les participants tindran dret als avituallaments i un esmorzar a meta.

Territori d'esport

Sant Gregori municipi de la Vall de Llémena gaudeix d'un entorn natural i paisatge privilegiat per acollir proves esportives al llarg de l'any així com també disposa d'equipaments esportius i logística per acollir-los i garantir la millor experiència als participants. 

En quan a les curses a peu al llarg de l'any a Sant Gregori, organitzades per diverses entitats, sumen més de 1.600 esportistes entre totes i es posiciona el municipi com un referent a nivell esportiu. 

Flayer SGT22.jpg